Lysterapi virker – også med Needlite

Men man behøver ikke at have det dårligt for at få det bedre

Lysterapi som behandlingsform mod vintertræthed og vinterdepression har været kendt i årtier, og er både anerkendt og dokumenteret virkningsfuld. Lysterapi anbefales til de af os, der har vanskeligt ved at komme gennem vinteren, og er ramt af varierende grad af dårligt humør og lav energi. Tallene siger, at 5 – 8% er ramt af decideret vinterdepression, og dermed meget hårdt ramt af mørket. Men mere end halvdelen af os kan mærke tydelig forskel på sommer og vinter, og i virkeligheden kan vi alle have glæde og nytte af ekstra dagslys.

Ved lysterapi er den typiske anbefaling at anskaffe en kraftig lysterapilampe/dagslyslampe, og sætte sig foran den en halv times tid hver morgen. De fleste, der har prøvet, erfarer, at lyset har en god effekt: Man kommer bedre i gang med dagen, føler sig friskere og humøret er højere.

Men lysterapi har desværre to markante ulemper: Dels skal det lysboost, man får om morgenen, holde hele dagen, hvilket kan være vanskeligt.

Men den største udfordring er at finde tiden og roen om morgenen til at tilbringe en halv time foran sin dagslyslampe. Undersøgelser viser, at helt op til 90% af lysterapibrugere ikke anvender deres lampe i den efterfølgende vinter simpelthen pga. at det er upraktisk i forhold til deres hverdagsrutiner og travlheden om morgenen. Og det er ærgerligt, når nu lyset har så god en effekt.

Needlite er netop designet, så den både fungerer som elegant arbejdslampe og som effektiv lysterapi. Med sit elegante design og behagelige, bløde dagslys fungerer Needlite glimrende på skrivebordet, og med dagslyset stående lige foran sig hele dagen, behøver man ikke den voldsomme lysstyrke, der kendetegner traditionel lysterapi. Tværtimod tanker man op løbende, og holder så et konstant, højt energiniveau over dagen – fuldstændig som havde man opholdt sig udendørs i naturligt dagslys.

Og har man lyst til at anvende sine Needlite-lamper som decideret lysterapi, så klarer de også det. De kan nemlig fint skrues op til de 10.000 lux, som er den gængse anbefaling, hvis man skal sit lysboost.

Køb Needlite lysterapilampe til dit skrivebord eller prøv gratis i 14 dage