Mere energi og optimalt arbejdslys

Needlite er skrivebordslampen med dagslys

Ekstra dagslys fra Needlite vil gøre en stor og positiv forskel på din dag - uanset om du har brug for mere energi, lysterapi eller bare optimalt arbejdslys. Det bløde og behagelige dagslys fra Needlite løfter både energi og humør, og giver effektive arbejdsbetingelser omkring skærmen. En smart løsning for energi og overskud til din arbejdsdag. 

Køb eller prøv Needlite

Needlite på kontoret fortalt på under 1 minut

Needlite er den smarte 2-i-1-belysningsløsning: supergodt arbejdslys og ekstra dagslys for mere energi og bedre performance. Alt designet for at give bedre overskud og effektivitet på kontoret. Se fysioterapeut Mark Abildhauge, bl.a. kendt fra TV2's "Go' morgen Danmark", fortælle om, hvordan Needlite virker og om dagslysets effekt. 

Dagslys betaler sig

Godt arbejdsmiljø kan ses på bundlinjen. Hvis rammerne er optimale, fungerer alt bedre. Erstat den almindelige skrivebordslampe med Needlite, og du har både et suverænt arbejdslys samt ekstra dagslys til skrivebordet. Dagslys giver nemlig mere energi, skarpere fokus og bedre humør. Needlite er en investering i god arbejdsmiljø, som hurtigt betaler sig hjem. Forskning viser, at dagslys både øger produktiviteten - tallene siger mellem 5 og 25% og sænker sygefraværet. Forskning viser, at medarbejdere, der har adgang til dagslys, har et sygefravær, der er op til 6,5% lavere. Vi har samlet nogle relevante forskningsresultater, hvis du er nysgerrig på dagslysets fordele.

Viden om dagslys

Erstatter din skrivebordslampe

Needlite er en effektiv og elegant dagslyslampe til dit skrivebord. Det bløde, hvide lys fra de to lamper dækker hele din arbejdsflade. Du slipper for mørke hjørner, irriterende refleksioner i skærmen samt skygger, da du har lysindfald fra begge sider.

Masser af dagslys giver mere energi

Needlite giver dig et tilskud af dagslys, fordi dens lys indeholder ekstra meget af de blå bølgelængder. Det er nemlig det blå lys, der øger dit energiniveau, forbedrer din koncentration og dit humør. Mangel på dagslys kan hurtigt gøre dig træt og uoplagt.

To lamper giver symmetrisk lys

Med Needlite får du to lamper, som både giver dig optimal dagslyseffekt, men også perfekt, blødt arbejdslys uden skygger. Vi optager nemlig lyset gennem øjnene. Derfor giver to høje lamper større dagslyseffekt, samt et bedre arbejdslys.

Endnu smartere med appen

Needlite har også en gratis iPhone-app, som kan tænde og slukke lyset automatisk, når du kommer og går. Du får også et overblik over, hvor stort dagslysboost den giver dig. Og så kan den justere lysniveauet, hvis ikke du vil gøre det på selve lampen.

Plug. Place. Perform

Needlite er designet til at give dig mere energi og mere overskud i løbet af arbejdsdagen uden at du skal yde en ekstra indsats. Fordi vi generelt mangler dagslys, virker lyset mens du arbejder, og kræver kun at du sætter stikket i, stiller dem op på dit skrivebord og tænder med en let berøring: Så kan du med det samme begynde at opleve alle fordelene ved at arbejde i dagslys. Forskning viser, at hjernen reagerer på dagslyset på mindre end et minut og sætter gang i de processer, der giver os mere energi.

Prøv selv

Daylight Boost

Med Needlite får du et boost af dagslys, som giver mere energi og bedre humør. Hvor meget afhænger af tid og lysets intensitet.

Tid

Du kan med fordel lade tiden gøre arbejdet for dig. Jo længere du arbejder med Needlite tændt, jo større Daylight Boost får du. Selv med lavere lysintensitet.

Lysintensitet

Du kan også udnytte lysets styrke, hvis du ikke har særligt meget tid ved lamperne. Når du skruer op for lysintensiteten, øger du også dit Daylight Boost.

Find dit mix

En lang dag ved skrivebordet? Lav lysstyrke over mange timer holder dig kørende. På vej ud? Skru op for lyset og få et hurtigt boost, som holder til resten af dagen.

Den rigtig placering er din placering

  • Vi anbefaler, at du starter med at placere lamperne lidt væk fra skærmen. Den placering, som er vist på illustrationen, passer fint til nogen. Andre stiller lamperne tættere på skærmen, og trives rigtig godt med det.
  • Du kan med fordel starte med at tænde Needlite på en lavere lysstyrke. Sidder man med dagslys hele dagen, giver det rigtig god effekt selv på lavere lysstyrker.
  • Trives du med kraftigere lys - eller har behov for et hurtigt energiboost - så er det enkelt at skrue op for lampen med en let berøring eller via Needlite-app'en.

Hvis du vil have flere tips til placering - og lidt baggrund - kan du læse mere her.

Styr lyset automatisk

Få fuld kontrol og spar strøm

En gratis iPhone-app til Needlite giver dig ekstra fordele. Bl.a. kan den sørge for at tænde Needlite automatisk, når du nærmer dig dit skrivebord, og slukke når du forlader det igen. Dermed sparer du strøm, selvom strømforbruget ved moderne LED-lyskilder som Needlite, bruger meget lidt strøm i forvejen. App'en kan også give dig feedback på, hvor meget dagslys du har fået i løbet af dagen. Så kan du enkelt følge med i, hvordan lyset påvirker dit energiniveau og dit humør.

Prøv gratis - sådan virker det

Vi har alle behov for dagslys og mange har allerede prøvet og erfaret, hvor stor forskel ekstra dagslys gør på energi, overskud og humør. Men vi møder naturligvis også nogen, der er i tvivl. Det er helt naturligt, og den store nytte af dagslys er også en diskussion, der først lige er startet rundt på arbejdspladserne.

Derfor vil vi også gerne give dig og din virksomhed muligheden for at prøve Needlite, og selv opleve fordelene. 

Se herunder, hvor enkelt det er:

Ja tak, jeg vil gerne prøve Needlite

Kontakt os

Udfyld formularen på vores hjemmeside. Vi eller en af vores forhandlere sender et sæt Needlite til den adresse, du har angivet. NB! Tilbuddet om gratis udlån gælder kun til virksomheder.

Prøv på kontoret i 14 dage

Når du har modtaget Needlite, har du nu 14 dage til at opleve de mange fordele ved ekstra dagslys, og for at se om det er noget for dig. Og kontakt os endelig med spørgsmål ellerhvis du har brug for hjælp. Husk at gemme æsken.

Giv os besked

Vi håber selvfølgelig du bliver glad for Needlite. Hvis det bliver en succes, kontakter du os efter de 14 dage, hvorefter vi så sender en faktura. Hører vi ikke fra dig efter senest 21 dage, betragter vi lånet som en ordre, og sender ligeledes en faktura

Returner hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke vil beholde lamperneefter de 14 dage, er det selvfølgelig helt ok. Pak dem ned begge i orginalemballagen igen. Husk at få alle dele med - også manualen. Pak det hele forsvarligt ind og send retur (returfragten betaler du).