Needlite som makeup-lys

Sikkert arbejde med effektivt dagslys

Med Needlite som makeup-lys får du:

  • Justerbart dagslys i den rigtige farve
  • Sikkerhed for, at du arbejder i de rigtige farver og nuancer
  • Jævn - og behagelig - belysning af modellen
  • Mindre tvivl og usikkerhed om resultatet
  • Ingen tidsspilde med at lede efter 'det rigtige lys' på opgaven
  • Behageligt arbejdslys
  • Og mere energi til dig og model

Kort sagt: Bedre og mere sikre resultater med færre anstrengelser.

 

Prøv gratis i 14 dage

Farvel til usikkerheden om resultatet

At få det rigtige lys til makeup er ofte svært. Uanset om man er hjemme, i salonen eller ude på opgave. Med det bløde og behagelige dagslys fra de to Needlite-lamper får du jævnt lys i den rigtige farve og uden skygger. Du kan altså være helt sikker på, at det, du ser i spejlet eller på modellen også er præcis det resultat du ønsker.

Læs mere her eller kontakt os, hvis du vil prøve gratis i 14 dage.

Prøv gratis i 14 dage

Ude eller hjemme

Uanset om du lægger din egen makeup eller andres, har du brug for effektiv arbejdslys. Og Needlite giver dig præcis dét. Et klart og behageligt dagslys, der belyser ansigtet jævnt og uden skygger. Og lysets farve, som er identisk med dagslys, sikrer, at du nu kan regne 100% med det, du ser i spejlet eller foran dig.

Slut med at skulle hen til vinduet i håbet om, at der kommer tilpas meget dagslys til, at du kan vurdere, om de valg du har truffet udfra din erfaring, nu også holder. En højere sikkerhed i farvegengivelsen gør dig både bedre og ikke mindst mere effektiv i dit arbejde.

Prøv gratis i 14 dage

Rent dagslys

For at sikre at de farver, du ser foran dig, også ligner dit ønskede output, har du brug for dagslys. Det bløde, hvide dagslys fra Needlite kan justeres i styrke via touch på lamperne.

Styr lysstyrken præcist via app

Med Needlites app (iPhone) kan du se helt præcist, hvilken lysstyrke (i procent af max), du har valgt. Det gør det muligt at finde et niveau, der passer dig. Og nemt at genskabe, hvis eller når du har behov for andre niveauer.

Din egen fokus forbedres også.

Ved at arbejde i og med dagslys, opnår du flere fordele: Dagslyset forbedrer dit eget energiniveau, og skærper din fokus. Du ser ganske enkelt bedre og bevarer skarpheden længere.

Symmetrisk arbejdslys

Needlite giver et symmetrisk og behageligt arbejdslys. Det bløde dagslys belyser ansigtet jævnt, klart og uden skygger.

Needlite kan app-styres

Fuld kontrol over dagslyset

Needlite's gratis iPhone app giver dig fuld kontrol over dine Needlite. Du kan justere lysstyrken trinløst, og aflæse den præcise lysstyrke (i % af max). På den måde kan du skabe og genskabe præcis det lysmiljø, der passer dig. Du kan også få dine Needlite til automatisk at tænde, når du nærmer dig, og slukke, når du forlader dit skrivebord igen. 

Og som bonus får du også feedback på, hvor meget dagslys, du selv har fået, mens du arbejder.

Ja tak, jeg vil gerne prøve

Prøv selv

Vil du også have fordelene ved at udføre dit arbejde i effektivt, justerbart dagslys, kan du prøve Needlite gratis og uforpligtende i 14 dage. Se herunder, hvor enkelt det er.

Eller du kan selvfølgelig også gå direkte til webshoppen eller vælge en af vores forhandlere.

 

Ja tak, jeg vil gerne prøve

Kontakt os

Udfyld formularen på vores hjemmeside. Så sender vi dig et sæt Needlite til den adresse, du har angivet. NB! Tilbuddet om gratis udlån gælder kun til virksomheder.

Prøv hos dig selv i 14 dage

Når du har modtaget Needlite, har du nu 14 dage til at opleve de mange fordele ved ekstra dagslys, og for at se om det er noget for dig. Og kontakt os endelig med spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp. Husk at gemme æsken.

Giv os besked

Vi håber selvfølgelig du bliver glad for Needlite. Hvis det bliver en succes, kontakter du os efter de 14 dage, hvorefter vi så sender en faktura. Hører vi ikke fra dig efter senest 21 dage, betragter vi lånet som en ordre, og sender ligeledes en faktura.

Returner hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke vil beholde lamperne efter de 14 dage, er det selvfølgelig helt ok. Pak dem ned i orginalemballagen igen. Husk at få alle dele med - også manualen. Pak det hele forsvarligt ind og send retur (returfragten betaler du).