Needlite til fotografer

Præcis farvegengivelse med Needlite som arbejdslys

Med Needlite som arbejdslys får du:

  • Dagslys i den rigtige referencefarve: 6.500 Kelvin
  • Præcis og sikker farvegengivelse på skærm og print
  • Ingen reflekser i din skærm
  • Ingen skygger på din arbejdsflade
  • Skarpere syn tæt på
  • Mindre trætte øjne
  • Behageligt arbejdslys
  • Og mere energi

Kort sagt: Bedre og mere sikre resultater med færre anstrengelser.

 

Needlite giver dig dagslys i 6.500 K

Arbejdslys i den forkerte farve - eller endnu værre i skiftende farver - er ødelæggende for arbejdet med fotoredigering og kontrol af print. En farvekalibreret kvalitetsskærm hjælper kun lidt, hvis der er usikkerhed om farven på det omgivende lys.

Needlite giver dagslys i 6.500 K, og kan justeres i lysstyrke. Det sikrer et både optimalt og stabilt lysmiljø omkring skærm og kontrol af print. 

Needlite lyser dér, hvor du har brug for det

Det bløde og behagelige dagslys fra Needlite falder dér, hvor der er brug for det - dvs på din arbejdsflade, tastaturet og bordet omkring skærmen. Og at dagslyset også falder på dig, skærper kun din opmærksomhed og fokus - og gør i øvrigt, at du kan arbejde både længere og mere koncentreret.

Den korrekte farvetemperatur på 6.500 K sørger for, at det, du ser foran dig, også er identisk med dit output, når du er færdig.

Rent dagslys (6.500 K)

For at sikre at de farver, du ser foran dig, også ligner dit ønskede output, skal arbejdslyset have en farvetemperatur på 6.500 Kelvin. Det bløde, hvide dagslys fra Needlite kan justeres i styrke via touch på lamperne.

Styr lysstyrken præcist via app

Med Needlites app (iPhone) kan du se helt præcist, hvilken lysstyrke (i procent af max), du har valgt. Det gør det muligt at finde et niveau, der passer dig. Og nemt at genskabe, hvis eller når du har behov for andre niveauer.

Bedre kreativ fokus med dagslys

Ved at arbejde i og med dagslys, opnår du flere fordele: Dagslyset forbedrer dit eget energiniveau, og skærper din fokus. Du ser ganske enkelt bedre og bevarer skarpheden længere

Symmetrisk arbejdslys

Needlite giver et symmetrisk arbejdslys, der ikke reflekteres i skærmen, ligesom dit udsyn heller ikke generes af lamperne. Det bløde dagslys dækker arbejdsfladen jævnt og uden skygger.

"At male med lys"

Uanset om der skydes ude eller inde, så handler fotografering om at bruge lyset optimalt for at opnå de ønskede resultater. Lysets farve, lysets styrke, lysets retning, lys/skygge, lys/mørke - alt sammen af afgørende betydning for dine billeder.

Men lige så meget udstyr, der findes til selve optagelsen, lige så lidt findes der, når du skal styre lyset omkring din redigering. Typisk bliver det til lidt mørklægning, og en DYI-løsning med tilpasset lys og en omtrentlig farvetilpasning af lyset i lokalet. Med Needlite styrer du let lyset og skaber dig en optimal redigeringsplads.

Og når modellen skal have lagt makeup, fungerer Needlite også optimalt dér.

Needlite kan app-styres

Fuld kontrol over dagslyset

Needlite's gratis iPhone app giver dig fuld kontrol over dine Needlite. Du kan justere lysstyrken trinløst, og aflæse den præcise lysstyrke (i % af max). På den måde kan du skabe og genskabe præcis det lysmiljø, der passer dig. Du kan også få dine Needlite til automatisk at tænde, når du nærmer dig, og slukke, når du forlader dit skrivebord igen. 

Og som bonus får du også feedback på, hvor meget dagslys, du selv har fået, mens du arbejder.

Ja tak, jeg vil gerne prøve

Needlite holder også dig skarp

Mangel på dagslys gør os unødigt trætte og uoplagte og påvirker vores humør negativt. Og når der skal redigeres, lukkes dagslyset typisk ude, så det ikke forstyrrer arbejdet. Det koster på fokus og koncentration - vi bliver ganske enkelt sløvere, end vi burde være af at sidde i 'biologisk mørke'.

Det kompenserer Needlite for ved at give dig et tilskud af dagslys med ekstra meget af de blå bølgelængder. Det er nemlig den blå del af lyset, der øger dit energiniveau, din koncentration og forbedrer dit humør.

Samtidig giver det forstørrede, behagelige lysfelt omkring skærmen en mindre belastning af dine øjne, som derfor ikke bliver så trætte og tørre, som det ellers ofte er tilfældet ved langvarigt og koncentreret skærmarbejde.

Det siger andre kreative

Prøv selv

Vil du også have fordelene ved at udføre dit arbejde i effektivt, justerbart dagslys, kan du prøve Needlite gratis og uforpligtende i 14 dage. Se herunder, hvor enkelt det er.

Eller du kan gå direkte til webshoppen eller vælge en af vores forhandlere.

 

Ja tak, jeg vil gerne prøve

Kontakt os

Udfyld formularen på vores hjemmeside. Så sender vi dig et sæt Needlite til den adresse, du har angivet. NB! Tilbuddet om gratis udlån gælder kun til virksomheder.

Prøv hos dig selv i 14 dage

Når du har modtaget Needlite, har du nu 14 dage til at opleve de mange fordele ved ekstra dagslys, og for at se om det er noget for dig. Og kontakt os endelig med spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp. Husk at gemme æsken.

Giv os besked

Vi håber selvfølgelig du bliver glad for Needlite. Hvis det bliver en succes, kontakter du os efter de 14 dage, hvorefter vi så sender en faktura. Hører vi ikke fra dig efter senest 21 dage, betragter vi lånet som en ordre, og sender ligeledes en faktura.

Returner hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke vil beholde lamperne efter de 14 dage, er det selvfølgelig helt ok. Pak dem ned i orginalemballagen igen. Husk at få alle dele med - også manualen. Pak det hele forsvarligt ind og send retur (returfragten betaler du).