Praktisk og elegant lysterapi

Needlite er lysterapi, du får brugt - tilpasset dig og din hverdag

Needlite er nemlig udviklet med optimal effekt for øje. Og for at få effekt skal lysterapi bruges. Derfor er Needlite udviklet og designet, så de passer til et moderne kontor og både giver en effektiv dagslyseffekt og samtidig giver behageligt arbejdslys.

Læs mere her eller brug 53 sekunder på videoen nedenunder, hvor fysioterapeut Mark Abildhauge gennemgår de vigtigste fordele ved Needlite.

 

Køb Needlite

Needlite lysterapi på kontoret fortalt på under 1 minut

Needlite er den smarte 2-i-1-belysningsløsning: effektiv og behagelig lysterapi for mere energi og performance, og samtidig supergodt arbejdslys. Needlite er designet, så den passer i et moderne kontormiljø, så du får mere overskud og effektivitet i hverdagen. Se fysioterapeut Mark Abildhauge, bl.a. kendt fra TV2's "Go' morgen Danmark", fortælle om, hvordan Needlite virker og om dagslysets effekt. 

Lysterapi, du får brugt

Elegant og praktisk lysterapilampe til skrivebordet

Anskaffelsen af lysterapi har hjulpet mange med at bekæmpe vintertræthed, dårligt humør og for nogen vinterdepression gennem vinterens mørke måneder. Desværre holder op til 90% op med at bruge denne effektive og enkle metode igen, fordi det er vanskeligt at finde tid og ro til at sidde foran sin lysterapilampe - eller 'lyslampe', som de også kærligt kaldes - i 30 - 45 min. hver morgen. 

Derfor har vi udviklet Needlite, som passer til skrivebordet og giver mulighed for at sidde i behageligt dagslys hele dagen uden at sætte særlig tid af.

Viden om dagslys

Erstatter din skrivebordslampe

Needlite er en effektiv og elegant lysterapilampe til dit skrivebord. Det bløde, hvide lys fra de to lamper dækker hele din arbejdsflade. Du slipper for mørke hjørner, irriterende refleksioner i skærmen samt skygger, da du har lysindfald fra begge sider.

Masser af dagslys giver mere energi

Needlite giver dig et tilskud af dagslys, fordi dens lys indeholder ekstra meget af de blå bølgelængder. Det er nemlig det blå lys, der øger dit energiniveau, forbedrer din koncentration og dit humør. Mangel på dagslys kan hurtigt gøre dig træt og uoplagt.

To lamper giver symmetrisk lys

Med Needlite får du to lamper, som både giver dig optimal dagslyseffekt, men også perfekt, blødt arbejdslys uden skygger. Vi optager nemlig lyset gennem øjnene. Derfor giver to høje lamper større dagslyseffekt, samt et bedre arbejdslys.

Endnu smartere med appen

Needlite har også en gratis iPhone-app, som kan tænde og slukke lyset automatisk, når du kommer og går. Du får også et overblik over, hvor stort dagslysboost den giver dig. Og så kan den justere lysniveauet, hvis ikke du vil gøre det på selve lampen.

Plug. Place. Perform

Effektiv lysterapi - helt enkelt

Needlite er designet til at give dig mere energi og mere overskud i løbet af arbejdsdagen uden at du skal yde en ekstra indsats - eller sætte særlig 'lampetid' af. Fordi vi generelt mangler dagslys, virker lyset mens du arbejder, og kræver kun, at du sætter stikket i, stiller Needlite op på dit skrivebord og tænder med en let berøring: Så kan du med det samme nyde alle fordelene ved at have lysterapi på skrivebordet - hele dagen. Ingen besvær - ingen spildtid - og ingen ubehag fordi lysstyrken er behagelig.

Prøv selv

Daylight Boost

Med Needlite får du et boost af dagslys, som giver mere energi og bedre humør. Hvor meget afhænger af tid og lysets intensitet.

Tid

Du kan med fordel lade tiden gøre arbejdet for dig. Jo længere du arbejder med Needlite tændt, jo større Daylight Boost får du. Selv med lavere lysintensitet.

Lysintensitet

Du kan også udnytte lysets styrke, hvis du ikke har særligt meget tid ved lamperne. Når du skruer op for lysintensiteten, øger du også dit Daylight Boost.

Find dit mix

En lang dag ved skrivebordet? Lav lysstyrke over mange timer holder dig kørende. På vej ud? Skru op for lyset og få et hurtigt boost, som holder til resten af dagen.

Den rigtig placering er din placering

  • Vi anbefaler, at du starter med at placere lamperne lidt væk fra skærmen. Den placering, som er vist på illustrationen, passer fint til nogen. Andre stiller lamperne tættere på skærmen, og trives rigtig godt med det.
  • Du kan med fordel starte med at tænde Needlite på en lavere lysstyrke. Sidder man med dagslys hele dagen, giver det rigtig god effekt selv på lavere lysstyrker.
  • Trives du med kraftigere lys - eller har behov for et hurtigt energiboost - så er det enkelt at skrue op for lampen med en let berøring eller via Needlite-app'en.

Hvis du vil have flere tips til placering - og lidt baggrund - kan du læse mere her.

Styr lyset automatisk

Få fuld kontrol og spar strøm

En gratis iPhone-app til Needlite giver dig ekstra fordele. Vigtigst kan app'en kan give dig feedback på, hvor meget dagslys du har fået i løbet af dagen. På den måde kan du sammenligne lysmængden med humør og energiniveau og justere efter behov.

App'en kan også tænde Needlite automatisk, når du nærmer dig dit skrivebord, og slukke når du forlader det igen. Dermed sparer du strøm, selvom strømforbruget ved moderne LED-lyskilder som Needlite, er utrolig lavt.  

Køb Needlite her - eller prøv dem først

Afprøv Needlite lysterapi gratis og uforpligtende på din arbejdsplads

Har du fået lyst til at få dit eget dagslys på skrivebordet, og opleve alle fordelene på dit energiniveau, koncentration og humør? Så kan du købe Needlite hos en af vores dygtige forhandlere, eller direkte her i webshoppen. Og du har også muligheden for at prøve uforpligtende i 14 dage, inden du beslutter dig. Se mere om det nedenfor

Til shoppen

Prøv gratis - sådan virker det

Vi har alle behov for dagslys og mange har allerede prøvet og erfaret, hvor stor forskel ekstra dagslys gør på energi, overskud og humør. Men vi møder naturligvis også nogen, der er i tvivl. Det er helt naturligt, og den store nytte af dagslys er også en diskussion, der først lige er startet rundt på arbejdspladserne.

Derfor vil vi også gerne give dig og din virksomhed muligheden for at prøve Needlite, og selv opleve fordelene. 

Se herunder, hvor enkelt det er:

Ja tak, jeg vil gerne prøve Needlite

Kontakt os

Udfyld formularen på vores hjemmeside. Vi eller en af vores forhandlere sender et sæt Needlite til den adresse, du har angivet. NB! Tilbuddet om gratis udlån gælder kun til virksomheder.

Prøv på kontoret i 14 dage

Når du har modtaget Needlite, har du nu 14 dage til at opleve de mange fordele ved ekstra dagslys, og for at se om det er noget for dig. Og kontakt os endelig med spørgsmål ellerhvis du har brug for hjælp. Husk at gemme æsken.

Giv os besked

Vi håber selvfølgelig du bliver glad for Needlite. Hvis det bliver en succes, kontakter du os efter de 14 dage, hvorefter vi så sender en faktura. Hører vi ikke fra dig efter senest 21 dage, betragter vi lånet som en ordre, og sender ligeledes en faktura

Returner hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke vil beholde lamperneefter de 14 dage, er det selvfølgelig helt ok. Pak dem ned begge i orginalemballagen igen. Husk at få alle dele med - også manualen. Pak det hele forsvarligt ind og send retur (returfragten betaler du).