Prøv Needlite gratis i din virksomhed i 14 dage

Mangler der dagslys på dit skrivebord?

Har du fået lyst til at få dit eget dagslys på skrivebordet, og opleve alle fordelene på dit energiniveau, koncentration og humør? Så kan du købe Needlite hos en af vores forhandlere, eller direkte her i webshoppen. Og du har også muligheden for at prøve uforpligtende i 14 dage, inden du beslutter dig. Se nedenfor hvor enkelt det er.

Kontakt os

Udfyld formularen på vores hjemmeside. Vi eller en af vores forhandlere sender et sæt Needlite til den adresse, du har angivet. NB! Tilbuddet om gratis udlån gælder kun til virksomheder.

Prøv på kontoret i 14 dage

Når du har modtaget Needlite, har du nu 14 dage til at opleve de mange fordele ved ekstra dagslys, og for at se om det er noget for dig. Og kontakt os endelig med spørgsmål ellerhvis du har brug for hjælp. Husk at gemme æsken.

Giv os besked

Vi håber selvfølgelig du bliver glad for Needlite. Hvis det bliver en succes, kontakter du os efter de 14 dage, hvorefter vi så sender en faktura. Hører vi ikke fra dig efter senest 21 dage, betragter vi lånet som en ordre, og sender ligeledes en faktura

Returner hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke vil beholde lamperneefter de 14 dage, er det selvfølgelig helt ok. Pak dem ned begge i orginalemballagen igen. Husk at få alle dele med - også manualen. Pak det hele forsvarligt ind og send retur (returfragten betaler du).

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så sørger vi for, at du bliver kontaktet om muligheden for at prøve Needlite gratis og uforpligtende i 14 dage.

Telefon

E-mail

Adresse

Needlite A/S, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup, Denmark
Sociale medier